webs terrassa
Webs Responsive
Realitzem la teva pàgina web de tal manera que es podrà veure perfectament desde qualsevol dispositiu, ja sigui PC, tablet, smartphone...
webs terrassa
Webs a mida
Elaborem la teva pàgina web amb un disseny a mida exclusiu per poder diferenciar-te clarament de la teva competència.
webs terrassa
Webs amb plantilles
Creem la teva web de forma ràpida, senzilla i adaptada a les teves necessitats per tenir presència a Internet.
webs terrassa
Adaptació Webs per Smartphones
Adaptem la teva pàgina web a tots els tipus d’smartphones i tablets, per assegurar així, que arribis als màxims clients possibles.
webs terrassa
Blogs
Posem en marxa el teu blog i, si ho desitges, també te'l gestionem a través dels nostres Community Manager.
webs terrassa
Facebook
Creem, gestionem i dinamitzem la teva pàgina de Facebook perquè hi tinguis presència i en treguis el màxim profit, sense preocupar-te'n.
webs terrassa
Twitter
T’ajudem amb la creació, gestio i dinamització d’una compte de Twitter per comunicar de forma eficaç totes les teves novetats.
webs terrassa
Altres X.Socials
Ens encarreguem de que tinguis una bona presencia a les Xarxes Socials que més s’adaptin a les teves necessitats i/o preferències.
webs terrassa
Aplicacions iPhone/Andriod
Realitzem tota mena d’aplicacions, per smartphones i tablets, i 100% adaptades a les teves necessitats i a la dels teus clients.
webs terrassa
Posicionament natural (SEO)
Dóna més visibilitat a la teva web i posiciona-la per sobre de la teva competència. Un bon posicionament et donarà el plus que necessites.
webs terrassa
SEM (Search Engine Marketing)
Capta nous clients potencials i dona't a coneixer ràpidament fent campanyes de marketing online als principals cercadors.
webs terrassa
Online Reputation Management
T'ajudem a controlar la reputació i l’impacte de la teva empresa i/o marca a la Xarxa, i treballem per millorar-lo si és necessari.