El virus de la Policia ataca al sistema Android!

web terrassa

La Guàrdia Civil ha alertat de la nova aparició del Virus de la Policia per Android. Ara doncs poden atacar el teu telèfon mòbil / tablet.

Fa diversos dies va aparèixer una nova família de *malware per Android. Els mitjans es van fer ressò del mateix, ja que era un atac del tipus del “Virus de la Policia”, semblat als quals hem vist en ordinadors Windows, encara que en aquesta ocasió estava dirigit a telèfons mòbils.

Llegir més

L’abast 100% orgànic d’Instagram, element clau per a les marques

web terrassa

Els avantatges d’Instagram respecte a altres xarxes socials (Facebook) l’han convertit en la plataforma visual de moda per als usuaris i, com a conseqüència, també per a les marques.

Llegir més

Atacs del virus CryptoLocker, ANEU EN COMPTE !!!!!!

web terrassa

Els comuniquem que s'estan produint atacs massius amb el virus CryptoLocker.

Aquest virus arriba en un FALS correu electrònic enviat per Correus i Telègrafs avisant del lliurament d'un paquet i que s'ha de recollir imprimint el fitxer adjunt.

Llegir més

Ghost, un forat de seguretat a Linux més perillós per Internet que Heartbleed

web terrassa

Investigadors de Redwood Shores, empresa de seguretat a Califòrnia, han descobert a la biblioteca GNU C -Linux- una vulnerabilitat crítica que permet executar codi maliciós, de forma remota, en servidors. Donat aquesta greu fallada de seguretat, un atacant pot prendre el control d'un ordinador Linux amb relativa facilitat.

Llegir més

Facebook ja no permet l'ús del “M’AGRADA" per accedir als llocs!!

web terrassa

Des del passat 5 novembre 2014 Facebook no permet l'ús del "M’AGRADA", és a dir, ja no podràs exigir a l'usuari fer clic a "M'agrada" per entrar en una de les pestanyes de la teva pàgina de Facebook o participar en un concurs.

Llegir més

Descobert un error de software que ha compromès durant dos anys la seguretat de dues de cada tres pàgines web

web terrassa

Diverses companyies d'Internet s'han apressat a posar pedaços als seus sistemes de seguretat després d'haver rebut l'alerta d'un greu error de software en el mètode d'encriptació OpenSSL, que ha compromès seriosament des de 2012 la seguretat de dos terços de les pàgines web existents.

Llegir més

Arriba Twitter Analytics: com funciona?

web terrassa

En les properes setmanes arribarà a Catalunya Twitter Analytics, el sistema d’estadístiques de la xarxa social que oferirà dades als usuaris sobre la seva activitat en aquesta plataforma. A dia d’avui, les estadístiques de Twitter només estan obertes als usuaris d’Estats Units, però es preveu que a curt plaç es facin extensives també als usuaris europeus. Com funciona, però, Twitter Analytics?

Llegir més

Com millorar la ràtio de rebot d'un lloc web!!!!!!!!

web terrassa

La ràtio de rebot o "bounce rate" és el nombre de persones que arriben al lloc web però no navega per ell, dividit pel total de visites del lloc web.

El nostre ràtio de rebot mai hauria d'excedir el 40% ... si es sobrepassa aquesta xifra és que alguna cosa va malament.

Llegir més

Val tot per ser trending topic?

web terrassa

Aconseguir ser el tema del moment és temptador, però sol ser necessari avorrir els usuaris més lleials a la marca amb un bombardeig de missatges genèrics, afirmen experts de l'agència Woo Mitjana.

Llegir més

Anonymous: "EE.UU. crea una gran base de dades d'empremtes d'usuaris de l'iPhone 5S"

web terrassa

El Govern dels EUA està creant una enorme base de dades biomètrica recollint les dades dels usuaris de l'iPhone 5S d'Apple que utilitzen el sensor biomètric Touch ID, afirma Anonymous.

Llegir més

Everywhere commerce: el futur ja és aquí

web terrassa

El bombardeig de conceptes, innovacions, progrés tecnològic ... a què estem sotmesos amb la irrupció de les xarxes socials, la societat de l'informació i les noves tecnologies que envaeixen la nostra vida, amb la Fierza indomable amb què ho han fet, produeix una evolució meteòrica de fenòmens que apuntaven a revolucions duradores, convertint-se en vestigis del "passat" en breus períodes temporals.

Llegir més

Hangouts, el Whatsapp amb videotrucada de Google per Android i iOS

web terrassa

Google ha llançat aquest dimecres l'aplicació Hangouts per a PC, Android i iOS. Es tracta de la seva pròpia plataforma de missatgeria unificada, ja que substitueix Google Talk, Google Messenger i al servei de Google+ per xats de vídeo. L'app Google Hangouts permet enviar missatges de text, veu i vídeo amb la possibilitat de realitzar també videotrucades.

Llegir més

Google pondera el disseny web adaptable (responsive web design)

web terrassa

Google és conscient de la millora que suposa el disseny web adaptable per a una bona experiència dels usuaris que accedeixen a través de tauletes, smartphones o altres mitjans, pel que ha fet grans esforços per adaptar els seus resultats de cerca a aquesta tendència ( per exemple, amb la Googlebot Mobile rastreja millor els llocs web adaptats, oferint millors resultats als usuaris de Smartphones). Així, Google reconeix que el seu algoritme millorarà el posicionament d'aquelles pàgines web amb disseny Responsive.

Llegir més

El Govern donarà suport al petit comerç perquè vengui per Internet

web terrassa

El Govern donarà suport al petit comerç perquè tingui la seva pàgina 'web' i venguin els seus productes a través d'internet, una alternativa que es sumarà a les botigues físiques, en un entorn en què el comerç electrònic està en creixement, amb un increment del 17% en 2012.

Llegir més

Els m’agrada del Facebook revelen des de la intel·ligència fins a la teva orientació sexual

web terrassa

Creen patrons a partir de 58.000 voluntaris i endevinen l’ètnia en el 95% dels casos i l’orientació sexual en el 88%. Clicar sobre els botons de m’agrada amb els que Facebook ha inundat internet, pot indicar més coses sobre tu de que si t’agrada la Coca-Cola o Lady Gaga. Entre altres coses, pot revelar la teva orientació sexual, a qui votes, fins i tot pot indicar que ets solter i tímid, que tens un alt quocient intel·lectual i que l’addicció a la nicotina és la teva debilitat.

Llegir més

El que més importa és la usabilitat

web terrassa

Tant de bo totes les pàgines web tinguessin un disseny impressionant i innovador, es carreguessin a la velocitat de la llum, fos fàcil navegar per elles i tinguessin uns continguts de qualitat. Lamentablement, gairebé mai és així. Llavors, ¿quins factors influeixen perquè ens convertim en visitants habituals d’una web?

Llegir més

1&1 mi web, al descobert

web terrassa

L’anunci de la TV ens diu que un pot crear la web de la seva empresa fàcil i ràpidament, i per molt pocs diners. El que no diuen és la lletra petita i les deficiències del seu servei, que són moltes, entra al Post i descrobreix-les.

Llegir més

Google Glass - Les noves i revolucionàries ulleres de Google

web terrassa

Google ha tret un nou vídeo de les noves ulleres Glass, unes ulleres de realitat augmentada capaces de mostrar informació al vidre i gravar vídeos o fer fotografies del què està veient l’usuari, retransmitint-ho en temps real a la xarxa. El vídeo resulta més realista que l’anterior, encara que Google no ha confirmat encara que es tracti de l’experiència que es tindrà al utilitzar el model final. S’espera que surti a la venda a finals d’aquest any o a principis de 2014.

Llegir més

Per què una pàgina web no pot valer quatre duros

web terrassa

La teva pàgina web va ser dissenyada i programada per un cosí teu de Cuenca que és molt traçut? Tens una pàgina web perquè totes les empreses tenen una? La vas fer sense formular objectius? Saps quantes visites reps al lloc web i d’on procedeixen? Vols obrir un perfil a Facebook o Twitter però no has revisat la teva pàgina web en els últims 5 anys? Si has respost “Sí” a gairebé totes aquestes preguntes, potser la teva pàgina web no estigui contribuint a la bona marxa del teu negoci.

Llegir més

7 errors que hem d'evitar al dissenyar pàgines web

web terrassa

Tot i que cada treball de disseny web és diferent, hi ha certes coses que s’haurien d’evitar com sigui si volem que el resultat sigui el més atractiu possible de cara al client/usuari final. Es tracta de coses bàsiques en dissenyar llocs web i que no obstant això algunes vegades alguns passen per alt.

Llegir més

Raons per adaptar la teva web als dispositius mòbils

web terrassa

Es calcula que al voltant del 2015, hi haurà un mòbil per persona a tot el món, que al 2013 seran més els usuaris que es connectin a internet a través de dispositius mòbils i des de 2010 les visites a les webs des de mòbils han augmentat un 400%. Per si aquestes dades no fossin suficients, d’alguns estudis realitzats per google es desprèn que el 61% dels usuaris mòbils abandonarien un lloc web si no troben el que estan buscant d’una manera eficaç.

Llegir més

Importància de tenir una bona presència a Internet pel teu negoci

web terrassa

Actualment, una empresa que no tingui una presència a Internet efectiva, no es pot dirigir a un munt de clients potencials que es podrien interessar pels seus productes o serveis. Això provoca que es perdin moltes oportunitats de negoci. L’excusa més utilitzada a l’hora de justificar que una empresa no utilitzi Internet per a captar clients, és la de la falta de temps. Aquesta inversió de temps pot suposar la supervivència o no del negoci, a mitjà termini.

Llegir més