pagines web terrassa

Es calcula que al voltant del 2015, hi haurà un mòbil per persona a tot el món, que al 2013 seran més els usuaris que es connectin a internet a través de dispositius mòbils i des de 2010 les visites a les webs des de mòbils han augmentat un 400%.

Per si aquestes dades no fossin suficients, d’alguns estudis realitzats per google es desprèn que el 61% dels usuaris mòbils abandonarien un lloc web si no troben el que estan buscant d’una manera eficaç. El resultat final: Un lloc web que no estigui adaptat per al mòbil portaria inevitablement als seus usuaris a la seva competència. De fet, el 67% dels usuaris són més propensos a comprar a llocs web adaptats al mòbil, així que si aquest lloc no és el teu, estaràs perdent una gran oportunitat.

L’accés a internet mitjançant el nostre telèfon ho solem fer el 91% de les vegades des de casa, probablement per la mandra d’aixecar-nos a encendre l’ordinador. El 68% dels accessos a Internet des del telèfon mòbil els fem durant trajectes com els habituals en transport públic. I cada vegada creix més la consulta en línia durant les nostres compres físiques per comparar preus.

Tenim davant nostre una gran oportunitat de destacar de la nostra competència, d’avançar al que ja està passant i en definitiva, d’aconseguir acontentar als nostres usuaris, els quals podrien convertir-se en potencials clients.