pagines web terrassa

Google ha llançat aquest dimecres l'aplicació Hangouts per a PC, Android i iOS. Es tracta de la seva pròpia plataforma de missatgeria unificada, ja que substitueix Google Talk, Google Messenger i al servei de Google+ per xats de vídeo. L'app Google Hangouts permet enviar missatges de text, veu i vídeo amb la possibilitat de realitzar també videotrucades.

La conferència Google I / O ha presentat durant la seva primera sessió les principals novetats del seu servei. Durant els últims mesos, diverses informacions apuntaven que la companyia de Mountain View també s'atreviria amb la seva pròpia aplicació de missatgeria instantània.

Aquesta nova aplicació es cridaria Google Bable i competiria de forma directa amb Whatsapp, Line o Viber. Durant la sessió d'aquest dimecres, Google ha aclarit els dubtes i els rumors no anaven desencaminats. No es diu Babble però sí que Google ja disposa del seu propi servei de missatgeria anomenat Google Hangouts. Tenint en compte l'èxit dels Hangouts de la seva xarxa social Google+, l'equip de la companyia nord-americana ha tingut en compte aquest nom per la seva nova aplicació, on estaran també disponibles.

Amb Google Hangouts, els usuaris poden combinar text, fotos i videotrucades a través d'Android, iOS o des del seu PC. L'aplicació permet enviar també fotografies i emojis per fer les converses més divertides. També hi ha la possibilitat que una conversa de text esdevingui una trucada de vídeo en grup amb un sol toc a la icona de vídeo. Es poden realitzar videotrucades en grup de fins a 10 usuaris en una mateixa conversa. Tot el enviat a través de Google Hangouts es pot emmagatzemar, de manera que els usuaris poden tornar enrere en el temps i reviure alguna de les converses mantingudes. No obstant això, aquesta opció pot ser desactivada i eliminar les converses directament. La descàrrega de Google Hangouts és gratuïta i ja està disponible per a baixar a Google Play.
 
Font: ABC.es