pagines web terrassa

Google és conscient de la millora que suposa el disseny web adaptable per a una bona experiència dels usuaris que accedeixen a través de tauletes, smartphones o altres mitjans, pel que ha fet grans esforços per adaptar els seus resultats de cerca a aquesta tendència ( per exemple, amb la Googlebot Mobile rastreja millor els llocs web adaptats, oferint millors resultats als usuaris de Smartphones). Així, Google reconeix que el seu algoritme millorarà el posicionament d'aquelles pàgines web amb disseny Responsive.

Motius de Google per realitzar dissenys web adaptables:
 
  • Que la pàgina web sigui accessible amb la mateixa URL per a tots els dispositius fa que el seu contingut sigui molt més fàcil de linkear i compartir, així com més interactiu per a l'usuari.
  • Una sola URL ajuda al algoritme de Google a assignar les propietats d'indexació al contingut.
  • En no necessitar una redirecció cap a una altra pàgina web dissenyada expressament per mòbil, el temps de càrrega és menor.
  • Amb un disseny web responsive, Google només ha de passar per la pàgina una vegada amb qualsevol dels seus Googlebots, en comptes de passar diverses vegades per a cadascuna de les versions de la web. Això millora la indexació del portal mitjançant un sol robot sense haver d'utilitzar diversos, per rastrejar tot el teu contingut.

Recentment Google ha recomanat la prioritat que concedeix als llocs web adaptables a dispositius mòbils a la seva pàgina de resultats, entre els quals juga un paper prioritari el disseny web "responsive". Aquesta confirmació deixa clara la importància que per a Google té l'adaptabilitat del contingut d'un site, i la seva aposta per concedir privilegis a tots aquells que siguin capaços de millorar l'experiència oferida a l'usuari.

Cada dia més i més dispositius mòbils són activats multiplicant de forma exponencial l'accés al web a través d'ells. Per això les websites de produir continguts optimitzats per ser visualitzats per tot tipus de dispositius.