pagines web terrassa

Google ha tret un nou vídeo de les noves ulleres Glass, unes ulleres de realitat augmentada capaces de mostrar informació al vidre i gravar vídeos o fer fotografies del què està veient l’usuari, retransmitint-ho en temps real a la xarxa.
 
 
El vídeo resulta més realista que l’anterior, encara que Google no ha confirmat encara que es tracti de l’experiència que es tindrà al utilitzar el model final. S’espera que surti a la venda a finals d’aquest any o a principis de 2014.

Just en aquest mateix mes la companyia a organitzat dos tallers a San Francisco i Nova York per buscar idees sobre possibles usos d’aquesta tecnologia. El model de desenvolupament és car (uns 1.200 €) però no és representatiu per al preu final que tindrà el producte i Google es fa càrrec del cost de les que consideri com a millors idees.

Com es pot observar en aquest ultim vídeo publicat per Google, el sistema per fer funcionar aquestes ulleres serà mitjançant la veu, on un elaborat programa de reconeixement de veu transformara les ordres per convertir-les en les accions que li demanem.

Així doncs, estem a menys d’un any per poder gaudir d’aquest nou producte de Google, inimaginable fa pocs anys.