pagines web terrassa

El Govern donarà suport al petit comerç perquè tingui la seva pàgina 'web' i venguin els seus productes a través d'internet, una alternativa que es sumarà a les botigues físiques, en un entorn en què el comerç electrònic està en creixement, amb un increment del 17% en 2012.

"Actuarem perquè hi hagi més petits comerços que tinguin la seva pàgina web i venguin per Internet", va afirmar el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, en declaracions a 'Los Desayunos de TVE' recollides per Europa Press.

García-Legaz ha subratllat que els hàbits de compra estan canviant, fonamentalment en els joves, i el comerç electrònic "creix i creix molt", tot i el retrocés de les vendes en els establiments físics. "El petit comerç si no hi és, està perdent oportunitats", ha afirmat.

El secretari d'Estat de Comerç ha assenyalat que aquesta mesura està inclosa en el pla de competitivitat de suport al petit comerç. "És un pla de xoc perquè el petit comerç ho està passant molt malament", ha assenyalat. "És un dels segments de la societat espanyola que pitjor està patint la crisi econòmica, hi ha moltíssims petits comerços que han tancat i hem d'ajudar i ho farem per diverses vies", ha indicat.

Una altra de les mesures de suport, segons García-Legaz, serà actuar per facilitar el crèdit, a la qual se suma a més facilitar la incorporació de gent jove al comerç dos o tres anys abans que el propietari del comerç es jubili per evitar el tancament l'establiment.