pagines web terrassa

ANEU EN COMPTE que s'estan produint atacs massius amb el virus CryptoLocker.

Aquest virus arriba en un FALS correu electrònic enviat per Correus i Telègrafs avisant del lliurament d'un paquet i que s'ha de recollir imprimint el fitxer adjunt.

EL fitxer adjunt ve com a fitxer comprimit, format zip, i dins d'est un fals document de *word, un executable que conté el virus.

El VIRUS en qüestió és el Ransomware és un tipus de malware (programari malintencionat) que els criminals instal·len en el seu PC sense el seu consentiment. Ransomware els dóna als criminals la capacitat de bloquejar el seu equip des d'una ubicació remota. Després presentarà una finestra emergent amb un avís que diu que el seu ordinador està bloquejat i afirma que no podrà accedir al mateix tret que pagui.

Si reben aquest correu el millor és esborrar-ho immediatament, ja que el CryptoLocker encripta els arxius de l'ordinador i després no poden ser desencriptaTs, només poden ser recuperats a través d'una còpia de seguretat o pagant als creadors del virus, una espècie de rescat per recuperar els documents.

Cal tenir en compte que els antivirus normalment no detecten aquest tipus de virus ja que encara que se'ls denomina "virus" en realitat són com a pegats de seguretat.

Si us heu infectat, solució existeix encara que de vegades no del tot satisfactòria però evitem donar-los diners als senyors que volen guanyar diners fraudulentament.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Equip 9MEDIA