pagines web terrassa

El Govern dels EUA està creant una enorme base de dades biomètrica recollint les dades dels usuaris de l'iPhone 5S d'Apple que utilitzen el sensor biomètric Touch ID, afirma Anonymous.

Anonymous ha publicat un vídeo en què explica que la desenvolupadora de Touch ID, i més concretament de la tecnologia utilitzada en la identificació d'empremtes digitals, és l'empresa AuthenTec, que participa en la creació de la base de dades biomètrica i col · labora "amb els més poderosos i corruptes contractistes del Departament de Defensa i la comunitat d'intel·ligència ".
 
 
Anonymous indica que documents robats a ManTech, una empresa contractista del FBI i del Departament de Defensa, confirmen que s'està duent a terme la creació d'un magatzem de dades.

"Amb el llançament de l'iPhone 5S d'Apple, el món de la vigilància (...) ha emprès un assalt total per prendre qualsevol dada procedent dels nostres cossos", afirma Anonymous.

No obstant això, abans de la sortida de l'iPhone 5S d'Apple al mercat, la revista 'Forbes' assegurava que "Touch ID no transmet l'empremta digital d'un usuari al núvol, sinó que conserva les dades en el propi dispositiu. Aquesta mesura pot dissipar els temors que Apple recopila una base de dades biomètrica que podria caure en mans del Govern o de pirates renegats ".